Thursday, June 11, 2009

Aku dah grade!!

Alhamdulillah...baru tadi aku check result... lulus semua... Dah grade pn aku...
huhuhuhu.....xsabar nk tunggu konvo...w'pun x la ok mane pn cgpa aku, tp yg pntg aku dah grade...huhu..
Buat kwn2 sume, jumpe time konvo nanti yer...hehe... InshaAllah....

7 comments:

Belle Bedazzled said...

Congrats yang!!!
huhuhu..
aku taw ko bleh buat pnye..
Tahniah n thanx coz share ilmu2 dgn aku...
xkire ape pn result kite..
YG PNTG GRAD ON TIME!!
yeay...

yat218 said...

tahniah ezy..
akhirnyer kite dah bis dip kan..
ko igt lg x ko tepon aku mase dapat result part 1 dlu, ko ckp nak berenti blajar..

aku ckp kat ko jgn berenti, sem lain kite leh cube wat yang terbaik..skrg kite dah bis pun blaja..
x sangka kan kejap jer mase tu berlalu..

ezy yan said...

hermmm...btol..ak igt g..
mse tu, ak da give up btol...
nsib baik ade kowg sume bg ak smgt.. Thniah gak utk kowg...asrah, congrats..ko DL sem nie...u deserve it...ak nmpk ko struggle..
Yatie, DL x? aku tau...rsult ko msti gmpak..huhu...

AzZa said...

tahniah!!! tahniah!!! tahniah!!! kpd sume, alhmdulillah sume grad on time....bile ak bce post ko ni ak pn xcited nk konvo..huhu

amirul_rafiq said...

congratulation ezy!!!

hope kau teruskan hidup sbg wanita bekerjaya yang amat berjaya...sng ak t...ak grad t leh r mtk keja kat ko... xkesah pn ko jdk bos aku...jnji keja..hikhikhik

LaLa said...

congratulations ezy.....

ezy yan said...

haha...mirul, its my pleeeaaasssuuurrrreeee 2 be ur bos one day...hwa3... kalo jd ler...
kang..aleh2..ko yg jd bos aku...huhu

lala,aza,yati,asrah n sume kwn2..congrats gak...