Tuesday, November 27, 2012

I'm now.. a JOURNALIST!

Assalamualaikum... :)

setelah hampir 5 bulan xupdate blog, tetiba malam td mcm termimpi2 psl blog n minta di update! erkk... okeh.. cukup2 merapu...

status aku kini ialah 'sudah bekerja'... 2 bulan lepas habis praktikal, aku dapat kerja di Puncak Perdana, Shah Alam... it's been almost 3 month now..Alhamdulillah :)) smpai sekarang aku mcm x percaya yg aku dah bergelar JOURNALIST! sebab... kalo b4 ni asyik berangan jer.. HAHAA..

aku kini journalist majalah INSPIRASI PERKAHWINAN.. (pastikan anda beli okeh!)


kerjaya ni banyak beri aku pengalaman.. n show me various type of people! i'm just happy with my job.. tu yg penting kan? :D

selain INSPIRASI PERKAHWINAN, company kami turut keluarkan majalah terbaru di pasaran iaitu RATNA & QASEH.. n BOLA KAMPUNG! B4 ditugaskan buat IP, ak adalah journalist RATNA & QASEH.. ia adalah majalah terbaru wanita, satu2 nya majalah 2 in 1 di Malaysia n sarat dgn informasi sebagai terapi kehidupan wanita masakini... so, jangan lupa dapatkannya okeh!


1 comments:

Fana | Aqim said...

untungla jadi journalist IP..hahahha..
weh! nanti dah femes jgn lupe aku..ahakz!