Monday, October 20, 2008

Exam is around da corner!!!

Wahhh...pejam celik pejam celik sem nie dh nak berakhir... mcm xcaye jer sem dpan adalah sem last aku...(InshaAllah...mntk2 mmg sem last) Well, mcm bese, final exam mmg xdpt nk dielakkan..Akhir sem nie mmg wktu yg mm'bz'kn sumer student..dgn test n final project yg brlmbak2...tp xper... kami bleh mgharunginya dgn bntuan pnsyarah yg disygi..he2

Exam start 31hb nie...habis (mmg dinnti2-nantikan) 14 nov..tp ak still xsedar diri lagi!! asyk hadap PC jer.. Tiap hari kalo xbkk PC mmg xsah..!! Tgk cd lar..main game lar..edit gmbr lar.. Uih! Hantu..hantu...
Frenz, ada ape2 tips utk aku mengelakkan diri dari trus LEKA dgn PC??
Pls do help me...huhu

2 comments:

Nora @ Yatie said...

hai...aku pun xtau nk bg nasihat cmne nk kurangkan penggunaan pc yg melampau2 ni.hehe...aku pun same gak, klu bkk laptop mmg dh x leh berenti wat keje len..sepanjang mase ngadap benda yang xde bg pape faedah pun kdg2 tu..xpe r ezy, jgn x study dah le. Gune pc x slh tp pandai2 bg mase k..hehe...nk nasihatkan org konon aku ni.

ezy yan said...

Thanks 4 da advice...
tp aku ni tetap gak mghadap pcn nie..adoi.. dugaan yg maha hebat..cewah..haha
yati, mudah-mudahan ko DL sem ni..amin..