Friday, April 20, 2012

Audition Anchor


Aku mmg sangat tak sangka yg aku akan ke ujibakat pembaca berita kat sri pentas! Sebab aku selalu pikir yg aku mmg xboleh jadi anchor..bkn sebab rendah diri ke apa… tapi sebab…sebab…malu plak nak cakap…hihi… sebab…lidah aku pendek! Hahahahaaa…..


Tapi apa salahnya kalau mencuba kan…lagipun, ak memang minat nak jadi anchor…hukhuk..
Aku gagahkan jugak utk pegi even muka dah mcm mak lampir mintak kene tampar! Lemau sangat okeh! Ye laa…balik dari USS, terus shoot balik Shah Alam.. (sebab escort2 USS aku yg 3 org tu dok Shah Alam) dari Shah Alam gerak ke rmh member ak kt KL plak sbb nak amik kete…then terus drive gi Sri Pentas! Super duper exhausted!

That day…was a very looonnnnggg day…pheeeww!! Sebab?? Nak jadi cerita…ngam2 smpai Sri Pentas, kereta terus rosak! Xleh start… Bayangkan..masing2 dress up cantik2 nak g audition tapi aleh2 kene tolak kereta…..hahahahahahaaaaa…….nasib baik dgn kawan2, kalau aku sorang…cmfirm aku melalak bagai nak gila n menggelabah tahap gaban…eheee..
Any way… that day was a very memorable day to remember… gigih betol masing2… aku tak yakin akan dapat, but at least I try my best kannn…ade gak pengalaman.. ekau hado??

1 comments:

Yana Khai said...

Pehhhh huntungla... Aku xdo.. Hahahaa