Wednesday, April 4, 2012

Malaysia Domestic Pets & Feline Fun Show

Pada 31 Mac lepas...aku n krew GEN 21 jalankan shooting utk episod 5 (pasal Pets!) di South City Plaza, Seri Kembangan untuk event Malaysia Domestic Pets & Feline Fun Show! Senang citer...pertunjukan kucing tercantik laaa... n kalo dah nama pun CAT SHOW, mesti laa all those meow's yg participate tersaangaaat la gorgeous!

aren't they super duper gorgeous?

Sphynx cat.. unik kan? xdak bulu~

Ada 8 kategori yg dipertandingkan..

Kitten Long Hair
Kitten Short Hair
Male Long Hair
Male Short Hair
Female Long Hair
Female Short Hair
Neuter Long Hair
Neuter Short Hair


kitten ni sgt comel n lincah..rase nak curik bwk balik jer..kwn ngn Blacky..(owwhh..i miss Blacky..)

kucing ni sgt BESAR ok..even judge pun excited tgk dia..u are soo BIG!

JUDGE 1

JUDGE 2

Diz is my fevret meow! Sibuk dok melayan dia jer... awesome isn't it??

1 comments:

equules_lyra said...

comel gila gila gila gila gila rasa macam nak pelukkkkkk semuaaaaaaaaaaaaaaaaa <3<3<3<3<3