Saturday, February 14, 2009

Aku...Dia...hwa3

Aku dilanda kebosanan yg agak melampau sejak dari semalam...
Yo ler.....dok sorg2 dlm bilik nie....mati kutu la...
So, kitorang pn decide utk OUTINGGGG....!! huhu
Rindu plak dgn pekan segamat...haha..
Mula2 target kuar outing smpai sblm Maghrib jer....
tp aleh2....punyer la lajak smpai ke pukul 8mlm....
aiyakkk...!!
Syok sgt shopping paper kt Billion...
Ckp psl paper...xtau nape...aku ni mmg sgt suke mmborong paper...
w'pun pd hakikatnyer ak xgune pown...
mmg pembaziran di situ....
pantang btol masok kedai buku...
tau2 jer...dah byk paper2 berlainan jenis n warna yg aku kumpul...
bley wat koleksi pulak....uhuhu

da mcm kedai jual kertas warna....i am paper holic...haha

Otw nak balik uitm....
aku jumpa dgn sorg mamat yg mmg sah la aku kenal...time tu kt dlm bas uitm.....dh lama xnmpak dia nie...
kalo dulu...dia ni slalu jer ade....Al-maklumlah...skrg dia dah dok luar....
Borak punyer borak then tiba2 dia tegur inai kt tangan aku....


Aku: Aku tunang la hari tu fiq....sory x ajak ko...hahaha

Fiq: Aku pn nak tunang 30feb nie....dtg la...jgn luper...

Aku: Yeke?

Fiq: Btol...dtg la....

Aku: Ala ko nie....frust la aku....hahahaha
Fiq: hahaha

Xlama lpas tu.....

Fiq: Ade ke 30 feb?

Then, bru aku trsedar yg aku ni sgtttt sengal....aiyo...punyerla lmbt pick up....
xtau ape yg jadi kt aku....ya ampun....

Aku: Mane tau ko sje nk ade kan...(nak cover sbnrnyer....)
Fiq: Mane ade....

Hish...sengal btol...ak btol2 rse cm nak ketuk2 jer mamat nie time tue...huhu

1 comments:

Rafiq said...

senang2 korg je lah b'tunang 30hb feb nieh...kahkahkah